Saturday, June 22, 2024
Βιοσυντονισμός

Βιοσυντονισμός. Τι είναι ο Ολιστικός Έλεγχος Υγείας;

Ομοιοπαθητική θεραπεία και ολιστικός έλεγχος υγείας

Βιοσυντονισμός

Ο Ολιστικός Έλεγχος Υγείας αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό Τεστ Ευεξίας. Ο σκοπός του είναι ο προσδιορισμός, η επιβεβαίωση και η θεραπεία της Λειτουργικής Διαταραχής η οποία προκαλεί την συμπτωματολογία στον εξεταζόμενο. Ο Έλεγχος Υγείας πραγματοποιείται σε Ολιστικό επίπεδο, δηλαδή το ανθρώπινο σώμα αντιμετωπίζεται ως ‘Όλον’ αφού εξετάζει τις ενοχλήσεις του σε όλα τα επίπεδα (Σωματικό, Διανοητικό, Συναισθηματικό, Πνευματικό).

Πολλές φορές το σύμπτωμα λόγω της ‘ανεξήγητης’ φύσης του(Εφόσον οι εργαστηριακές εξετάσεις δεν δείξουν κάποια βλάβη στον οργανισμό) είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί με αποτέλεσμα να καταφεύγουμε σχεδόν πάντα σε κάποια φαρμακευτική αγωγή η οποία θα προσπαθήσει να το μειώσει και όχι να το λύσει αφού η αιτία που το προκάλεσε παραμένει άγνωστη.

Σκεφτείτε πόσο θα μας βοηθούσε αν γνωρίζαμε ότι ο πονοκέφαλος προέρχεται από μειωμένη ενυδάτωση του οργανισμού, ότι η αυπνία προέρχεται από επιβάρυνση του οργανισμού από βαρέα μέταλλα αλλά και εντομοκτόνα που χρησιμοποιούμε το καλοκαίρι ή ότι η γενική αδυναμία μπορεί να μην συνδέεται με έλλειψη Σιδήρου αλλά Χαλκού ο οποίος βοηθάει στην απορρόφηση του.

Τι Ακριβώς Ελέγχεται;

Ο Ολιστικός Έλεγχος Υγείας αποτελείται από 2 Φάσεις Ελέγχου και την Βιονεργειακή Θεραπεία (Θεραπεία Βιοσυντονισμού) . Η πρώτη φάση είναι ο Βασικός Έλεγχος όπου αξιολογείται η κατάσταση της υγείας των οργάνων και των συστημάτων του σώματος. Η δεύτερη φάση αποτελεί τον Εκτενή Έλεγχο όπου ανιχνεύεται οτιδήποτε προκαλεί διαταραχή στον οργανισμό. Τέλος η ομοιοπαθητική θεραπεία θα βοηθήσει συνολικά τη λειτουργία του οργανισμού. Ο Εκτενής Έλεγχος περιλαμβάνει τα εξής :

Που Απευθύνεται ο Ολιστικός Έλεγχος Υγείας – Βιοσυντονισμός ;

Στον εξεταζόμενο με Αλλεργικές Διαταραχές  –  Σε χρόνιες ή εποχιακές αλλεργίες όπου η φαρμακευτική αγωγή δεν είναι ικανή να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Μπορεί να αντιμετωπίσει αλλεργίες  σε όλα τα είδη δένδρων και φυτών , σε χημικά , σε χημική και τοξική επιβάρυνση από το περιβάλλον, σε διάφορα καθημερινά υλικά, σε τρόφιμα, σε ζώα κ.α οι οποίες είναι ικανές να προξενήσουν αναπνευστικά ,δερματολογικά, γαστρεντερολογικά ή ακόμα και νευροψυχολογικά συμπτώματα.

[the_ad id=”4359″]

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις αλλεργίες.

Στον εξεταζόμενο με Γαστρεντερολογικές Διαταραχές – Τέτοιες διαταραχές μπορεί να είναι η Δυσπεψία , τα Φουσκώματα, η Δυσκοιλιότητα, οι Αναγούλες, το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου(Σπαστική Κολίτιδα), η Καούρα, οι Τροφικές Δυσανεξίες και γενικότερα το Κοιλιακό Άλγος ανεξήγητης αιτίας.  Αξίζει να σημειώσουμε ότι με το Τεστ Δυσανεξιας μπορούμε να μειώσουμε, και σε αρκετές περιπτώσεις, να εξαλείψουμε σημαντικά τα παραπάνω συμπτώματα.

Στον εξεταζόμενο με Νευροψυχολογικές Διαταραχές– Τέτοιες διαταραχές μπορεί να είναι το υπερβολικό Αγχος, η Αδυναμία Συγκέντρωσης , η Χρόνια Κόπωση, ο Πονοκέφαλος ή οι Ημκρανίες (μη Παθολογικής αιτίας), τα Ψυχολογικά Προβλήματα , η Κατάθλιψη, η Γενικότερη Αδυναμία και Κούραση κ.α.

Στον εξεταζόμενο με Αναπνευστικές Διαταραχές  όπως το Άσθμα και η Ρινίτις

Στον εξεταζόμενο με Μεταβολικές Διαταραχές – Τέτοιες διαταραχές μπορεί να είναι η Παχυσαρκία , η Αύξηση του Σωματικού Βάρους άνευ αιτίας , η Κατακράτηση Υγρών , η Έλλειψη Βιταμινών κ.α.

Ο Ολιστικός Έλεγχος Υγείας – Βιοσυντονισμός είναι ένα ισχυρό εργαλείο το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην γενικότερη κατάσταση της Υγείας του εξεταζόμενου , σε καταστάσεις όπου η αντιμετώπιση των καθημερινών συμπτωμάτων και ενοχλήσεων είναι αδύνατη μέσω της κλασσικής ιατρικής .

Ο Ολιστικός Έλεγχος Υγείας – Βιοσυντονισμός δεν έχει δημιουργηθεί για να αντικαταστήσει την κλασσική Ιατρική αλλά για να την συμπληρώσει και σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάποια ΔΙΑΓΝΩΣΗ .

Ο Ολιστικός Έλεγχος Υγείας – Βιοσυντονισμός ανήκει στις εναλλακτικές θεραπείες όπου η κλασσική φαρμακευτική αγωγή δεν χρησιμοποιείται για την ίαση του οργανισμού.

Ο Ολιστικός Έλεγχος Υγείας πραγματοποιείται από ειδικό Ομοιοπαθητικό με τη βοήθεια μηχανήματος Βιοενεργειακής ΑνάλυσηςΒιοσυντονισμού.

Ο Ολιστικός Έλεγχος Υγείας/ Βιοσυντονισμός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει λοιμώξεις που προέρχονται απο Ιούς, Βακτήρια, Μύκητες και άλλα παράσιτα. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον ιατρό ή φαρμακοποιό σας.

Ενημερώστε μας για το πρόβλημα  υγείας που σας ταλαιπωρεί για να σας πούμε αν μπορεί ο Βιοσυντονισμός να σας βοηθήσει.

Προτού χρησιμοποιηθεί ο Ολιστικός Έλεγχος Υγείας – Βιοσυντονισμός θα πρέπει να έχει αποκλειστεί οποιαδήποτε παθολογική κατάσταση μέσω εργαστηριακών ελέγχων.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε οτι δεν μπορούμε να κάνουμε μέτρηση σε άτομα που φέρουν βηματοδότη, σε εγκύους καθώς και σε ασθενείς που λαμβάνουν σύμπλεγμα ισχυρής φαρμακευτικής αγωγής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ BIOMEDICUS

To άρθρo αυτό είναι πνευματική ιδιοκτησία του Biomedicus. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η δημοσίευση, η αναπαραγωγή ή η μετάδοση του, από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την έγγραφη άδεια από το Biomedicus. Copyright Biomedicus® All rights reserved.


[the_ad id=”4359″]

4 Comments

  1. Παρακαλώ πολύ να με ενημερώσετε για το κόστος (και ίσως κάποιες εκπτώσεις που τυχόν υπάρχουν) προκειμένου να μπορέσω να κάνω τον ολιστικό έλεγχο υγείας.

    Αναμένω απάντηση σας.

    Σας ευχαριστώ πολύ.

  2. ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  3. Γειας σας ενδιαφερομαι για το τεστ βιοσυντονισμου , πιο πολυ επειδη εχω ημικρανιες . Συμπεριλαμβανετε στο τεστ αυτο και τεστ δυσανεξιας?

  4. Καλημέρα!θα ήθελα ένα ραντεβού με τον κ.Γκικα προς το τέλος του μήνα.Πασχω από hashimoto και θα ήθελα τη γνώμη του για την περίπτωσή μου.ευχαριστω!

Leave a Response