Saturday, June 22, 2024
Τεστ Δυσανεξίας

Τι είναι το Τεστ Δυσανεξιας ;

Τεστ Δυσανεξιας

Πόσο μπορεί να βοηθήσει το τεστ δυσανεξίας στις πεπτικές διαταραχές και στην ενίσχυση του μεταβολισμού μου;

Τι λένε οι ασθενείς μας στο google reviews;

[wprevpro_usetemplate tid=”2″] Για να δείτε όλες τις κριτικές των ασθενών μας στο Google πατήστε εδώ

Τι είναι η Δυσανεξία Τροφών ;

Η κατάσταση κατά την οποία ο οργανισμός αδυνατεί να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων και να τα χρησιμοποιήσει σωστά για τις καθημερινές του λειτουργίες ονομάζεται Τροφική Δυσανεξία (ελέγχεται με το τεστ δυσανεξιας).

Η ανώμαλη αυτή αντίδραση του οργανισμού σε κάποια τρόφιμα ή συστατικά τροφίμων είναι δυνατόν να δημιουργήσει πληθώρα ανεπιθύμητων συμπτωμάτων αλλά ακόμα και την παρουσία κάποιας ασθένειας.

Η ενόχληση που προκαλείται μπορεί να εμφανισθεί είτε άμεσα, με την παρουσία έντονων διαταραχών στο γαστρεντερικό σύστημα, είτε μετά από 3 ή και περισσότερο μέρες. Η δεύτερη περίπτωση είναι και η δυσκολότερη αφού δεν γνωρίζουμε από που προέρχεται, δηλαδή δεν γνωρίζουμε την αιτία της , αν και συχνά το υποψιαζόμαστε χωρίς βέβαια να μπορούμε να το αποδείξουμε.

Στην πραγματικότητα, η αντίδραση εδώ είναι διαρκής , αφού η κατανάλωση των ‘ένοχων ‘ τροφών είναι συνεχής . Ακόμη και το ελαιόλαδο ή τα φρούτα και τα λαχανικά που θεωρούνται ωφέλιμα για τους περισσότερους, είναι πιθανό να βλάπτουν ορισμένους, ασχέτως αν είναι συμβατικής ή βιολογικής καλλιέργειας.

Τι ακριβώς συμβαίνει ;

Πολλές φορές ο οργανισμός μας δε συμπεριφέρεται φυσιολογικά στην κατανάλωση συγκεκριμένων τροφίμων με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τα απορροφήσει, να τα αφομοιώσει και να τα μεταβολίσει σωστά. Σε φυσιολογικές καταστάσεις μετά από ένα γεύμα ξεκινάει η διαδικασία της πέψης, κατά την οποία το τρόφιμο διασπάται από τα γαστρικά ένζυμα και έπειτα περνάει στο έντερο όπου και απορροφάται.

Όμως στην Τροφική Δυσανεξία το ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά στα διάφορα τμήματα των τροφών ενεργοποιώντας τους αμυντικούς του μηχανισμούς με αποτέλεσμα να τα αντιμετωπίζει σαν κοινά…μικρόβια! Στην πραγματικότητα όμως το πρόβλημα είναι ακόμα πιο σοβαρό καθώς η διαδικασία αυτή γίνεται συνεχώς, αφού οι τροφές αυτές συνήθως περιλαμβάνονται στην διατροφή μας κάθε μέρα.

Το αποτέλεσμα αυτής της δυσμενής κατάστασης είναι η εξάντληση του οργανισμού αλλά και η σταδιακή αποδυνάμωση του ίδιου μας του αμυντικού συστήματος. Οι τροφές αυτές είναι συνήθως δημητριακά, γαλακτοκομικά, κρέατα, ψάρια, λαχανικά, φρούτα, ξηροί καρποί, διάφορα μπαχαρικά και καρυκεύματα.

Σήμερα πλέον έχουμε τη δυνατότητα, με πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο, να απαλλαγούμε από τη δυσανεξία που μας προκαλούν συγκεκριμένα τρόφιμα και να περιορίσουμε σημαντικά ή και να εξαφανίσουμε όλο αυτό το φάσμα των προβλημάτων με το  αυθεντικό Τέστ Τροφικής Δυσανεξίας, χωρίς να απαιτείται λήψη αίματος. 

Για ποιους είναι απαραίτητο το Τεστ Δυσανεξιας ;

Απαραίτητο για…

Άτομα που αποτυγχάνουν σε δίαιτες Αδυνατίσματος

Άτομα που προσλαμβάνουν εύκολα βάρος ενώ προσέχουν την διατροφή τους

Άτομα που υποφέρουν συχνά απο πόνους και φουσκώματα στην κοιλιά και το στομάχι

Άτομα που παρουσιάζουν δυσφορία μετά απο κάθε γεύμα ανεξήγητης αιτιολογίας

Άτομα που πάσχουν απο: Υποθυρεοειδισμό, Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών, Μεταβολικό Σύνδρομο, Παχυσαρκία κλπ.

Άτομα που χάνουν εύκολα τα κιλά με δίαιτες Αδυνατίσματος, αλλά τα παίρνουν εξίσου εύκολα μετά την διακοπή τους

Άτομα που δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας, απλά για να γνωρίζουν τις τροφές που τους ωφελούν και εκείνες που τους βλάπτουν

Πόσο μπορεί να μας βοηθήσει τελικά το τεστ δυσανεξίας στην αύξηση του μεταβολισμού αλλά και στις πεπτικές διαταραχές;  πατήστε εδώ

CallSend SMSAdd to SkypeYou’ll need Skype CreditFree via SkypeΑ

 

15 Comments

 1. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ , ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ
  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟ ΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ

 2. Καλησπέρα!!! Θα ήθελα κάποιο ραντεβού για τεστ δυσανεξιας είχα ξανακάνει αλλά δυστυχώς το “χαλασα”

  1. Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας για το τεστ δυσανεξίας καλώντας μας στο 2118008585 ή στο 6981114915. Μπορείτε επίσης να στείλετε το μήνυμα σας στο info@biomedicus.gr

 3. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ?

  1. Το τεστ τροφικής δυσανεξίας με αιμοληψία πραγματοποιείται μόνο σε μικροβολογικά εργαστήρια. Στο Κέντρο Ομοιοπαθητικής και Δυσανεξίας Biomedicus πραγματοποιείται με αναίμακτη και ανώδυνη διαδικασία.

 4. Καλημέρα
  Ενδιαφέρομαι να κάνω ενα λιπομέτρηση και τεστ δυσανεξίας. Πόσο κοστίζουν και πόσα ραντεβού θα χρειαστούν;
  Ευχαριστώ πολύ.

  1. Καλημέρα σας, το κόστος του τεστ δυσανεξίας αλλά και των άλλων υπηρεσιών μας, όπως η ομοιοπαθητική θεραπεία, μπορείτε να το βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.
   https://biomedicus.gr/kostos-ipiresion/
   Το τεστ δυσανεξίας συνήθως απαιτεί ένα ραντεβού.

Leave a Response