Thursday, June 13, 2024
Ομοιοπαθητική

Πρόσκληση Συμμετοχής σε Ομοιοπαθητική Έρευνα- Αυτοάνοσα Νοσήματα

Πρόσκληση για συμμετοχή σε Ομοιοπαθητική Έρευνα για την Αντιμετώπιση των Αυτοάνοσων Νοσημάτων

Τι λένε οι ασθενείς μας στο google reviews;

Για να δείτε όλες τις κριτικές των ασθενών μας στο Google πατήστε εδώ

Το ομοιοπαθητικό κέντρο Biomedicus θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρευνα για τα οφέλη της ομοιοπαθητικής στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών.

1. Hashimoto
2. Νόσος Graves
3. Ρευματοειδή Αρθρίτιδα
4. Σύνδρομο Sjogren
5. Συστηματικό Ερυθηματώδη Λύκο
6. Ινομυαλγία

Οι θεραπείες που θα χρησιμοποιηθούν είναι η Κλασική Ομοιοπαθητική και ο Βιοσυντονισμός, ενώ τα αποτελέσματα θα κοινοποιούνται από τους ίδιους τους ασθενείς ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην ομάδα ‘’ Ομοιοπαθητική Υγεία – Homeopathy‘’.

Πληροφορίες για το κέντρο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://biomedicus.gr

Πληροφορίες για την Ομάδα ”Ομοιοπαθητική  Υγεία – Homeopathy” –  https://www.facebook.com/groups/biomedicus.homeopathy/

Πληροφορίς για Ομοιοπαθητικά Περιστατικά – https://biomedicus.gr/omoiopathitika-peristatika/

Σκοπός της ομοιοπαθητικής θεραπείας θα είναι αρχικά  η μείωση των συμπτωμάτων* που προκαλούνται από τα αυτοάνοσα νοσήματα και στη συνέχεια η βελτίωση σε όλους τους εργαστηριακούς δείκτες καθώς και στη γενικότερη αυτοάνοση αντίδραση του οργανισμού.

Βέλτιστα αποτελέσματα θα είναι επίσης η μείωση στη λήψη φαρμακευτικής αγωγής, και όπου υπάρχει σημαντική βελτίωση και το επιτρέπει και ο θεράπων ιατρός, πλήρη διακοπή της φαρμακευτικής αγωγής που λαμβάνουμε.

*Μερικά από αυτά τα συμπτώματα είναι:

Ξηρότητα δέρματος και μαλλιών Απώλεια μαλλιών
Βραδυκαρδία/Ταχυκαρδία Αϋπνία
Αργά αντανακλαστικά Τρέμουλο
Μεταβολές Περιόδου Δυσκοιλιότητα/ Ευκοιλιότητα
Χρόνια Κόπωση Ευερεθιστότητα
Κατάθλιψη Πόνος, δυσκαμψία και οίδημα αρθρώσεων
Ξηροφθαλμία, Ξηροστομία Πεπτικές Διαταραχές κ.α

Όροι και προϋποθέσεις

 1. Ο υπεύθυνος ομοιοπαθητικός της έρευνας κ.Γκίκας Γεώργιος θα αξιολογήσει αν η συμμετοχή σας στην έρευνα θα γίνει αποδεκτή ή όχι. 
 2. Η προσφορά αφορά μόνο το γυναικείο πληθυσμό(όλες οι ηλικίες )
 3. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διαθέτουν ή να δημιουργήσουν e-mail απο την εταιρεία google δηλαδή gmail. Για να δημιουργήστε το δικό σας gmail πατήστε εδώ.
 4. Η εξέταση μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Ομοιοπαθητικό Κέντρο Biomedicus (Λ.Αλεξάνδρας 213Α , Αμπελόκηποι) ή εξ’ αποστάσεως(μέσω skype ή viber) για ασθενείς σε επαρχία και εξωτερικό.
 5. Η οικονομική υποχρέωση για τη συμμετοχή στην έρευνα θα είναι 20 ευρώ(αρχική τιμή Βιοσυντονισμού και Ομοιοπαθητικής 160€). Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να ανταπεξέλθετε στο ποσό αυτό παρακαλώ ενημερώστε μας.

Το αρχικό κόστος των υπηρεσιών αναφέρεται εδώ.

 1. Τα αποτελέσματα της θεραπείας μπορεί να χρησιμοποιηθούν ανώνυμα για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά.
 2. Θα πρέπει να κοινοποιήσουμε στον προσωπικό μας τοίχο στο facebook τη σελίδα https://biomedicus.gr
 3. Η συνολική δέσμευση – διάρκεια της έρευνας θα είναι 12 μήνες(1 χρόνος)
 4. Για την συμμετοχή στην έρευνα είναι απαραίτητη η ύπαρξη εργαστηρικών εξετάσεων που να επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της νόσου(ή απλή ιατρική διάγνωση στη περίπτωση της Ινομυαλγίας).

Υπεύθυνος Έρευνας
Γκίκας Γεώργιος
Ειδικός Ομοιοπαθητικός
Εξειδίκευση στα Αυτοάνοσα Νοσήματα

Καλή επιτυχία σε όλους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο :

2118008585

6981114915

www.biomedicus.gr

info@biomedicus.gr

15 Comments

 1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 85 ΕΤΩΝ ΚΙ ΕΧΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΖΕΜΑ,ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ,ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ,ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΤΗΛ.ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ********* ΒΑΣΙΛΗΣ

  1. Αγαπητέ Βασίλη,

   Η κλινική πράξη είναι αυτή που μας κάνει πιο σοφούς και όχι η θεωρία. Όταν αντιμετωπίζουμε ένα δερματικό πρόβλημα με φαρμακευτικές κρέμες ή οτιδήποτε άλλο εστιάζουμε την προσοχή μας στο τοπικό πρόβλημα και όχι στην αιτία που το προκαλεί. Το χειρότερο δε είναι η καταστολή που γίνεται με τα χημικά φάρμακα καθώς η δερματική διαταρχή μπορεί είτε να επσιτρέψει με χειρότερη μορφή, όπως έγινε στον πατέρας σας, είτε να περάσει σε εσωτερικά όργανα και να προκαλέσει σοβαρότερη ζημιά στην υγεία του. Μια σωστή ομοιοπαθητική θεραπεία μπορεί να δώσει μια μόνιμη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

 2. Καλησπέρα. Είχαμε μιλήσει πριν 1 μήνα περίπου στο τηλέφωνο. Πασχω από σκλήρυνση κατά πλάκας εδώ και 22 χρόνια. Τελευταία όσο πάει και χειροτερευω.Μπορειτε να με βοηθήσετε;Κάνω ομοιοπαθητικη 13 χρόνια.
  Ευχαριστώ πολύ.

  1. Κυρία Σοφία,

   Όπως είπαμε και στο τηλέφωνο η ομοιοπαθητική θεραπεία έχει 2 εργαλεία. Τα ομοιοπαθητικά φάρμκα για οξεία φάση και τα ομοιοπαθητικά φάρμακα για χρόνια και αυτοάνοσα νοσήματα. Πολλοί ασθενείς όταν λένε ότι κάνουν 20 χρόνια ομοιοπαθητική εννοούν ότι όταν έχουν κάποιο πόνο ή κρυολόγημα μπορεί να πάρουν ομοιοπαθητικό φάρμακο αντί για ένα αντιφλεγμονώδες. Όμως αυτή η πρακτική δυστυχώς δεν λύνει την προδιάθεση που έχει ο οργανισμός μας στα χρόνια νοσήματα και δυστυχώς ακολουθείται από μεγάλη μερίδα ομοιοπαθητικών ιατρών. Αν κάνατε ουσιαστική ομοιοπαθητική θεραπεία 13 χρόνια ο οργανισμός σας θα έπρεπε να πετάει όπως λέμε λαϊκά.
   Έχουμε αναφέρει πολλές φορές όχι μόνο για την ομοιοπαθητική θεραπεία αλλά και για άλλες εναλλακτικές θεραπείες ότι το χρονικό διάστημα που δίνουμε στον ομοιοπαθητικό ιατρό μας ειναι 3-4 μήνες. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να έχουμε δει μια βελτίωση στο χρόνιο πρόβλημα υγείας μας. Εάν δεν δούμε όμως κάποια βελτίωση θα πρέπει να αλλάξουμε άμεσα τον ομοιοπαθητικό ιατρό μας καθώς οι πιθανότητες να θεραπευτούμε μειώνονται σημαντικά.

 3. Καλησπέρα… κύριε Γκίκα η μητέρα Μ 56 χρονών πάσχει από Πάρκινσον (όχι τρέμουλο) πρόβλημα στην αστάθεια κ στην ομιλία της…το έχει απο το 2013.εχουμε αλλάξει πολλούς γιατρούς γτ δε μας βρίσκανε τι έχει..αυτή την στιγμή έχει διαγνωστεί με Πάρκινσον..θα ήθελα πολύ να σας δούμε από κοντά..με εκτίμηση Αγγελική

 4. Καλησπέρα σας! Παθαίνω κρίσεις πανικού σε βαθμό που έχω κουραστεί απίστευτα! Δεν μπορώ να κάνω πλέον τίποτα που να με ευχαριστεί.. Υπάρχει πιθανότητα για θεραπεία??? Θέλω πραγματικά να τελειώσει αυτό το βάσανο!

  1. Κυρία Χρήστου,

   Η ομοιοπαθητική θεραπεία στοχεύει στη συνολική βελτίωση της υγείας μας χωρίς χημικά αγχολυτικά ή αντικαταθληπτικά φάρμακα. Οι κρίσεις πανικού φαίνεται να αντιδρούν ιδιαίτερα καλά με μια σωστή ομοιοπαθητική θεραπεία.

 5. Καλησπέρα σας. Εχω διαγνωστεί με ροδόχρου νόσο και οστεοαθρήτιδα. Ενδιαφέρομαι να λάβω μέρος στην έρευνα για τα αυτοάνοσα. Θα ήθελα πληροφόρηση για το κόστος. Μπορώ να δεσμευτώ για ένα χρόνο θεραπεία. Σας ευχαριστώ.

 6. Καλησπέρα σας, πρόσφατα διαγνώστικα με νεφρική ανεπάρκεια σταδιου 3 λόγω κολικών που είχα όλα αυτα τα χρόνια.
  Επίσης υπάρχει και η ένδειξη ότι πάσχω απο σπειραματονεφρίτιδα. Υπάρχει κάποια πιθανότητα για ομοιοπαθητική θεραπεία που θα πρέπει να ακολουθήσω ? Σας ευχαριστώ θερμά! Κώστας

 7. Καλησπέρα σας πάσχω από διαπυητική ιδρωταδενιτιδα από τα 15 μπυ χρόνια .Είμαι 37 κ έχω επισκεφθεί άπειρους γιατρούς ..πρόσφατα μου πρότειναν βιολογικό παράγοντα αλλά αποφάσισα να μην το κάνω γιατί φοβάμαι .Με αποτέλεσμα να υποφέρω όταν μου πέφτει το ανοσοποιητικό κ να επηρεάζεται η καθημερινότητα μου όπως κ η ψυχολογία μου .Θα ήθελα να γνωρίζω εάν θα ήταν χρήσιμη η ομοιοπαθητική σε εμένα .

 8. Για σας πρόσφατα διαγνωστικά με αυτοάνοσο (λύκος) περνώ (plaquenil 200) .το σημάδι στο πρόσωπο όσο πάει και μεγαλώνει μήπως πρέπει να πάρω άλλα φάρμακα .ευχαριστώ

Leave a Response